HTML

Szolidaritás Zsanettel

Új formáját szeretnénk kipróbálni az aláírásgyűjtésnek. Abban reménykedünk, hogy a blogforma könnyen kezelhető lesz. Mindannyian ismeritek E. Zsanett ügyét. Most, hogy nem csak az ENSZ nőjogi bizottsága (CEDAW), hanem az Amnesty International is megszólalt az ügyben, úgy érezzük, eljött az ideje, hogy mi is felszólaljunk, és megvédjük a nőket az erőszakkal szemben, méghozzá törvényeink és igazságszolgáltató rendszerünk megjavításának ösztökélésével. Európai színvonalú, diszkrimináció mentes igazságszolgáltatást szeretnénk honfitársainknak! Ez a blog nem vitahelynek készül. Kérjük, hogy csak azok írjanak blogunkra, akik aláírják nyilatkozatunkat. Akik bármilyen más céllal jönnek, azok hozzászólását törölni fogjuk. Kérjük, aki csatlakozni kíván, írja le nevét, foglalkozását és a helységet, ahol él. _______________________ ________________________ KÜLDJÉTEK EL EZT A LINKET AZOKNAK, AKIKRŐL ÚGY GONDOLJÁTOK, HOGY ÉRDEKLI ÉS CSATLAKOZNA! _______________________ ____________________ http://szolidaritaszsanettel.blog.hu/2008/06/01/szolidaritasi_nyilatkozat_es_felhivas

Utolsó kommentek

  • oázis: Kedves Csatlakozók! Az ügy ideiglenesen lezárult. Sajnálatosan ironikus, hogy jelenleg annak kell örüljünk, hogy a feltehető erőszaktevők a bírói indoklás miatt valószínűleg nem fogják folytatni Zsanett zaklatását, bántalmazását, most már valamilyen bíróság előtt. A bíró lényegében hiteltelennek, ellentmondásosnak, nem hihetőnek minősítette a vádlott személyek állításait, ártatlanságukat kétség... (2012.06.22. 08:40) Csatlakozz! Szolidaritási nyilatkozat és felhívás.
  • oázis: Kedves Csatlakozók! Az ügy ideiglenesen lezárult. Sajnálatosan ironikus, hogy jelenleg annak kell örüljünk, hogy a feltehető erőszaktevők a bírói indoklás miatt valószínűleg nem fogják folytatni Zsanett zaklatását, bántalmazását, most már valamilyen bíróság előtt. A bíró lényegében hiteltelennek, ellentmondásosnak, nem hihetőnek minősítette a vádlott személyek állításait, ártatlanságukat kétség... (2012.06.21. 20:23) Szomorú nap ez a mai, minden megerőszakolt nőre nézve!
  • janiki: Csatlakozom! Az első perctől hiszek Zsanettnak! (2010.12.20. 23:15) Csatlakozz! Szolidaritási nyilatkozat és felhívás.
  • csilla82: Csatlakozom. Zsanett azért is teszi, mert tudni szeretne tükörbe nézni. Aki hallgat, önmagának ad egy újabb pofont. Vannak, akiknek igazságérzete az idővel sem törik mem, az akarat pedig csak erősödik. Én szerintem sosem késő. Ez az ügy azt jelzi, valami már megmozdult a társadalomban, valaki föllépett, valaki vállalta, a társadalom szolidarít, vitatkozik - de még csikorognak a fogaskerekek. Ak... (2010.11.15. 06:46) Csatlakozz! Szolidaritási nyilatkozat és felhívás.
  • TMS70: Csatlakozom! Zsanett hős, hogy küzd, elemeztem minden hírt, ahol lehetett, forrástól függetlenül, Neki hiszek, bár ha hallgat, nyugta lett volna, mint hallgat majdnem minden rendőráldozat bármilyem ügyben, akár kisebb, akár nagy, mert pontosan és jól tudja, reálisan közel semmi esélye. Én ezt tettem, nem vagyok büszke rá, mikor átlag magyar diákférfiként a 90-es évek közepén, nagyváros főterén m... (2010.06.20. 22:20) Csatlakozz! Szolidaritási nyilatkozat és felhívás.
  • Utolsó 20

Linkblog

MI BAJ VOLT ZSANETT? - Mihalicz Csilla kétrészes interjúja a Nők Lapjában

2010.03.30. 15:48 oázis

Mi baj volt, Zsanett?

 

 

Első rész:

www.nlcafe.hu/noklapja/20100318/mi_baj_volt_zsanett_-_ketsegek_es_kerdesek_egy_nemieroszak-ugyben/

Az interjú második része 2010. Március 24-én jelent meg a Nők lapjában: az interjú végén egy érdekes kérdéssel:

"Bizonyíték-e a nemi erőszak sértettjének és vádlottjának szexuális élete?"

Talán nem csodálkozhatunk azon, hogy a nőkkel szemben meglehetősen előítéletes igazságszolgáltatási rendszerünkben a sértett nemi életét fel lehet tárni, kirakatba lehet tenni, de furcsa módon a vádlottakét nem! Az érdekes részleteket lásd a cikkben. 

(mihelyst felkerül a netre a második rész linkje, azt is kitesszük ide)

A cikk arról is beszámol, hogy a bíróság által beidézett igazságügyi szakértő Dr. Kovács József, aki a korábbi ellentmondásokat volt hivatott feloldani, megerősítette Dr. Bagdy Emőke pszichológus korábbi szakvéleményét, mikor arra a következtetésre jutott, hogy a sértett "nem konfabulál, nem fabulál és nem szimulál".

Még nem késő csatlakozni szolidaritási felhívásunkhoz! Tegyük ezt meg minden nőért, akin erőszakot követnek el, de nincs bátorsága elmenni a hatóságokhoz!

 

szolidaritaszsanettel.blog.hu/2008/06/02/szolidaritasi_nyilatkozat_es_felhivas

 

alkohol ajánló állat állatok állatvédelem álmok álom álomvilág art autó baba mama balaton bank barátok barátság bicikli biznisz blog boldogság bor budapest buli bulvár busz csajok család dal dalszöveg depresszió design diéta divat dvd edzés egészség egészséges életmód egyetem éjszaka élet életem életem nem mindennapjai életérzés életképek életmód életünkélet életmód ezotéria élet gondolat ébresztő közélet kritika megmondás tudomány vélemény élmény élmény beszámolók élmények ember én énblogépítészet építkezés érdekes érdekesség erotika érzéseim érzések esküvő étel ételek étterem ezotéria falusi turizmus fantasyférfi film filozófia foci fogyás fogyókúra fotoblog fotóblog fotók fotózás főzés game games gasztró gasztro gasztronómia gondolat gondolataim gondolatébresztő gondolatok grafika gyerek halál ház házasság hírek hit hitel hobbi hülyeség humor informatika ingatlan ingyen internet írás írások irodalom iskola isten japán játék játékok jog kaja kaland kép képek képregény   kert kommunikáció koncert konyha könyv konzol környezetvédelem közélet közlekedés közösség kreatív kritika külföld kult kultúra kutya lakberendezés lélek letöltés life linux london magyar magyarország manga marketing médiameg mondás meleg mese metal minden mindennapok mobil motor mozi music művészet napló novella nyelv oktatásonline marketing önmegvalósítás őszinte őszinteség ötletek otthon párkapcsolat party pasik pc pénz photo pina poén póker pop pornó pszichológia rádió rajz recept receptek regény reklám repülés retro rock rólam sci_fi sex sorozat sport szerelem szerepjáték szeretet abszurd színház szórakozás tánc tanulás társadalom tech terhesség természet történelem történet tudomány turizmus utazás vallás kerékpár  vélemény vers verseny vicc vicces vidék videó világ zenezene ajánló zenekar barátság rólam web

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szolidaritaszsanettel.blog.hu/api/trackback/id/tr771875590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása